Tenten verhuur

Spantenten:

Maas-Events heeft de beschikking over rood met wit gekleurde spantenten. Deze zijn in verschillende maten beschikbaar:
10x10 is de standaard maat. 

Deze is uit te breiden met elke keer 5 meter tot een maximaal van: 10x25meter. Reserveringen van deze tent alleen via offerte aanvragen / mail of telefonisch.

De grotere variant die wij tot onze beschikking hebben  is de 12×10 meter.

Deze tent is uit te breiden steeds met 5 meter tot een maximaal van 12×40 meter. Ook is het mogelijk om beide tenten te bespreken. Mocht je nog groter of meer nodig hebben vraag het ons gerust!

Reserveringen van deze tent gaan alleen via offerte aanvragen / mail of telefonisch.

Pagodetenten:

Bij Maas-Events beschikken wij ook over meerdere pagode tenten. Deze zijn natuurlijk ideaal voor kleine verjaardagen, tuin of bedrijfsfeesten. Wij zorgen voor de opstelling en eventuele aankleding van uw feest. U zult hierdoor te gast zijn op uw eigen feest!

De pagode tenten zijn er in twee maten:
5×5 meter
10×10 meter

De pagode tent geeft met zijn punt dak gelijk sfeer aan uw feest. Of op een groot event ideaal als garderobe.

Partytenten:

De keuze is reuze bij Maas-Events. Als u dacht dat we alle tenten gehad hadden heeft u het mis! De standaard 4×4 partytent mag natuurlijk op menig tuinfeest niet ontbreken. Deze tent is ideaal voor als de ruimte beperkt is. 

De meeste tenten gaan op offerte aanvraag, maar deze tenten kunt u ook los via onze verhuurshop reserveren. Wij hanteren voor al onze verhuur goederen, dag 1: ophalen/bezorgen. dag 2: het gebruik dag 3: alles terug bij maas-events.