Tenten verhuur

Spantenten:

Maas-Events heeft de beschikking over rood met wit gekleurde zo geheten spantenten. deze zijn in verschillende maten beschikbaar:
10x10 is de standaard maat. 

Deze is uit te breiden met elke keer 5 meter tot een maximaal van: 10x25meter. Reserveringen van deze tent geschieden dan ook alleen via offerte aanvragen.  Ook hebben wij nog een grotere variant.

De grotere variant die wij tot onze beschikking hebben  is de 12×10 variant.

Deze tent is uit te breiden steeds met 5 meter tot een maximaal van 12×40 meter. Ook is het mogelijk om beide tenten te bespreken. maar ook wij hebben onze connecties dus meer nodig? vraag het gerust. 

Reserveringen van deze tent geschieden dan ook alleen via offerte aanvragen.

Pagodetenten:

Bij Maas-Events beschikken wij ook over meerdere pagode tenten. Deze zijn natuurlijk ideaal voor kleine verjaardagen, tuin of bedrijfsfeesten. Wij zorgen voor de leuke opstelling en aankleding van uw feest. u zult te gast zijn op uw eigen feest.

De pagode tenten zijn er in twee maten:
5×5 meter
10×10 meter

De pagode tent geeft met zijn punt dak gelijk zweer aan uw feestje, zeker voor verjaardagen een goede optie. Of op een groot event ideaal als garderobe.

Partytenten:

De keuze is reuze bij Maas-Events als u dacht dat we alle tenten gehad hadden heeft u het mis. De standaard 4×4 partytent mag natuurlijk op menig tuinfeest niet ontbreken. deze tent is ideaal voor als de ruimte beperkt is. 

De meeste tenten gaan op offerte aanvraag, maar deze tenten kunt u ook los via onze verhuurshop reserveren. Wij handteren voor al onze verhuur goederen, dag 1: ophalen/bezorgen. dag 2: het gebruik dag 3: alles terug bij maas-events.